
Peste 100 milioane de oameni sunt afectati in fiecare an de durere cronica. Unele dintre cele mai frecvente cauze ale durerii cronice sunt spondiloza cervicala, artrita, sindromul de tunel carpian, tendinita si suprasolicitarea generala. Pentru durerea cronica, Criosfera Recoup este unul dintre cele mai bune instrumente pe care le puteti utiliza pentru a ajuta la diminuarea inflamatiei si ameliorarea durerii din acea zona.

- Lasati Criosfera Recoup in congelator pentru o perioada de minimum 2 ore. Astfel, isi va pastra temperatura scazuta pentru aproximativ 6 ore.
- Relaxati-va zona inflamata si eliberati tensiunea.
- Masati zona cu ajutorul Criosferei pentru maximum 20 de minute.
- Faceti apoi o pauza de 20 minute, dupa care reluati masajul. Trebuie sa aveti mereu in vedere regula 20/20 – 20 de minute de masaj sunt urmate de 20 de minute de pauza. Repetati masajul ori de cate ori este necesar pentru a ajuta la calmarea durerii si inflamatiei pe parcursul zilei.
Afectiuni asemenea spondilozei cervicale, artritei, sindromului de tunel carpian, tendinitei si a durerii cronice ce se pot ameliora cu Criosfera Recoup
Artrita
Artrita este un termen general utilizat pentru orice afectiune articulara care prezinta inflamatie. Artrita poate provoca o gama larga de simptome, cum ar fi functia si durerea limitata la nivelul articulatiilor, rigiditatea si inflamarea acestora.
Osteoartrita
Este un tip de artrita care apare atunci cand tesutul flexibil de la capetele oaselor se uzeaza.
Sindromul de tunel carpian
Sindromul de tunel carpian rezulta din iritarea nervului median de la incheietura mainii. De obicei, afecteaza degetul mare, indexul si degetele mijlocii ale mainilor.
Tendinita
Tendoanele incheieturii conecteaza muschii antebratului la oasele mainii si degetelor. Cel mai adesea, tendinita la incheietura mainii apare atunci cand tendoanele sunt iritate si inflamate, provocand durere si rigiditate.
Epicondilita laterala sau cotul tenismenului
Epicondilita laterala este o afectiune dureroasa la nivelul cotului ce consta in inflamatia tendoanelor care se insera pe epicondilii laterali ai humerusului. Aceasta afectiune se mai numeste si “cotul tenismenului”, fiind destul de frecvent intalnita la jucatorii de tenis, la care lovitura de rever solicita musculatura si tendoanele cu insertie la nivelul cotului. Orice activitate care suprasolicita in mod repetitiv musculatura antebratului poate determina simptome sugestive.
Spondiloza cervicala
Spondiloza cervicala este o afectiune foarte frecvent intalnita in randul persoanelor care petrec mult timp pe scaun, la birou si se caracterizează prin degenerarea si slabirea discurilor intervertebrale din zona cervicala. De asemenea, se manifesta si odata cu inaintarea in varsta, oasele si ligamentele din coloana vertebrala uzata conducand la punti osoase (osteoartrita).